Taller de fotografia per a joves

13.03.21 - 12.06.21

Jiser organitza un taller de fotografia per a joves d’entre 14 a 16 anys, que es farà tots els dissabtes, del 13 de març al 12 de juny de 2021. Durant aquest període, els participants aprendran diferents tècniques fotogràfiques, des de l’enquadrament a la composició, passant per la lectura d’imatges i el treball amb fotografia cinematogràfica. A través de les diferents etapes del procés d’edició d’una sèrie, aquest espai serà sobretot una plataforma d’expressió i intercanvi, reflexió i elaboració d’una narrativa fotogràfica.

El taller estarà dirigit pel fotògraf Houari Bouchenak. Ell és membre i cofundador de Collective220 i és també el fundador i gestor de La Maison de la Photo a Tlemcen (Algèria). Ha ensenyat al mòdul de fotografia al Departament d’Arquitectura de la Universitat de Tlemcen i les seves fotografies s’han exposat a diversos països d’Àfrica i Europa.

– Dates → Dissabtes, del 13/03 al 12/06
– Sessions → Dues hores, d’11h a 13h
– Edats → de 14 a 16 anys
– Equip necessari → Càmera preferentment i/o telèfon mòbil
– Ubicació → Seu de Jiser Reflexions Mediterrànies. Avinguda Diagonal 105, C2
– Protocol Covid-19 → ús obligatori de mascareta. Taller amb ventilació, gel hidroalcohòlic, per a un grup màxim de 6 persones
– Quota d’inscripció → 15€ mensuals