MURAL/LOCAL 2018

10.09.18 - 16.09.18

Entre el 10 al 16 de setembre Jiser Reflexions Mediterrànies obre les seves portes per fer una celebració d’art urbà en el marc dels Tallers Oberts de Poblenou i la Festa Major del Poblenou.

Aquest any, Va Jo ha estat el convidat per realitzar una nova intervenció al pati interior de la Cooperativa d’Habitatges de Bac de Roda. Imperdible per experts i amants de l’art urbà.

* Jawher Soudani, aka Va Jo, és artista urbà i dissenyador gràfic, nascut el 1989 a Gabès, Tunísia. Després de finalitzar els seus estudis a l’Escola de Ciències del Disseny i Tecnologies a Tunísia, Jahwer Soudani, participa a diverses exposicions i performances col·lectives de l’escena nacional i internacional. Amb les seves propostes amb aerosol i pintura-collage, ha pres els carrers, els escenaris de la moda i de l’art, participant a programes d’intercanvi cultural com “Festi Graff” en 2012 a Senegal, “Rise up International” en 2013 a Jordània i Estat Units, “#Grafiti Tounsi” en 2014 a França i a “SMUKIFICERING” en 2015 a Dinamarca. En 2017, realitza la seva primera exposició individual “Línies de Realitat”, un projecte de llarg alè i proper al seu cor. Polifacètic, ha col·laborat amb la marca de roba “Lablabi Sore” i ha debutat com a actor a pel·lícules com l’aclamada “The last of us” de Alaeddine Slim.

Aquesta acció compta amb la col·laboració de Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda, La seixanta-set i Poblenou Crea!, i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Càtedra UNESCO de Diàleg Intercultural a la Mediterrània, de la Universitat Rovira i Virgili, Montana Colors i Hangar.


PROGRAMA

Dissabte 15 de setembre
– Vermut d’inauguració del MURAL/LOCAL. Hora: 12h30
– Espai infantil: graffiti i pintura. Hora: 17h
Lloc: JISER, Avinguda Diagonal 105, C-2 / Pati de la Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda

Diumenge 16 de setembre
– Portes obertes als Tallers Oberts de Poblenou des de les 12h fins a les 19h
Lloc: JISER, Avinguda Diagonal 105, C-2 / Pati de la Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda