Muhammad Ali

14.07.21 - 29.07.21

Amb la seva exposició, Muhammad Ali explora l’existència vital a través de temes universals com la identitat, la pertinença i la comprensió. L’experiència pròpia i col·lectiva de la vida a l’exili són qüestions fonamentals que es configuren de manera hàbil i poètica a través del dibuix, l’escultura i les imatges en moviment. En aquest món ple d’imaginació i foscor, es crea un tercer espai per a l’esperança.

Muhammad Ali té un enfocament multidisciplinari en la seva pràctica artística, que abasta el vídeo, la instal·lació, l’art digital, la pintura i el dibuix, i explora com es construeixen i s’entenen els significats. Sovint se centra en la vida mentre esborra els límits entre la consciència i la inconsciència.

L’obra de Muhammad s’ha exposat a espais com el Moderna Museet (Suècia), AllArtNow (Síria), Kalmar Konstmuseum (Suècia), Bornholms Konstmuseum (Dinamarca), Porin Museum (Finlàndia), Malmo Konstmuseum (Suècia), Scope Art New York. Com artista resident ha estat convidat a Boktyrka Konshtall (Suècia), a la Fundació Delfina de Londres i a IASPIS (Suècia).

La residència de Muhammad Ali i aquesta exposició compten amb el suport de Jiser Reflexions Mediterrànies i del konstnärsnämnden (The Swedish Arts Grants Committee).

Programa:

21 juliol, 18h
Taula #طاولة 14 amb Muhammad Ali
Programa de ràdio en fals directe, on tindrem l’oportunitat de parlar amb en Muhammad i compartir els detalls de la seva experiència vital i creativa, amb la participació de l’Abir Boukhari i l’equip de Jiser.
Lloc: Jiser Reflexions Mediterrànies. Avinguda Diagonal 105, C2

28 juliol, 18h
Visita comentada a l’exposició, amb Muhammad Ali, Abir Boukhari i Xavier de Luca
Lloc: Centre Cívic Ateneu Fort Pienc