Focus Mediterrània

28.09.17 - 01.10.17

Comissariat per Xavier de Luca, aquest programa enllaça de forma natural amb el que va tenir lloc en l’edició 2016 de Swab: FOCUS MAGREB, on es van presentar 8 projectes artístics provinents d’aquesta regió. La bona acollida que va tenir aquest programa per part del públic, els participants i tots els col·laboradors, ha fet possible que aquest 2017 es presenti FOCUS MEDITERRÀNIA, una recerca aprofundida sobre el nord d’Àfrica i l’Orient Mitjà, ampliant el seu focus i incloent altres propostes d’alt interès per entendre la Mediterrània d’avui.

Geogràficament, la Mediterrània és un espai de connexió natural entre diverses realitats configurades per diversos factors que les modelen i fan úniques entre sí. És precisament aquesta riquesa la que es busca posar en manifest amb aquesta proposta, que servirà per donar visibilitat a les iniciatives artístiques i culturals que estan tenint lloc en diferents ciutats d’aquesta regió.

Aquesta proposta busca enllaçar amb la voluntat que ha mostrat la fira Swab per aprofundir en nous contextos i noves disciplines artístiques, enriquint així els seus continguts i aconseguint arribar a nous públics.

JISER a Mediterráneo, Radio 3Participants:
220 deux cent vingt (Algèria) / Centre Des Arts Vivants De Radès (Tunísia) / Waraq Art Foundation (Libia) / Artellewa (Egipte) / AllArtNow (Síria) / Mansion (Líban) / Kibrit (Marroc, Algèria, Tunísia i Palestina) / Platform Harakat (Barcelona) / JISER Reflexions Mediterrànies (Barcelona/Tunis)

Plaça de Carles Buïgas, 8, Barcelona
Web de Swab Barcelona